Almindelig fodbehandling: 400 kr.

Fodbad, klip, slib og rens af negle, evt. beskæring af hård hud, fodvorter og ligtorne, evt. let behandling af nedgroede negle, evt. behandling af hælrevner, evt. slutslibning, let fodmassage med egnet creme og vejledning i egen pleje og valg af fodtøj.
 

Kompliceret behandling: 500 kr.

Ved fx hyperkeratose, store mængder hård hud, mange ligtorne, store fodvorter, meget fortykkede negle eller lignende.
 

Bøjlebehandling - tillæg til fodbehandling: 100 kr.

Componail, et patenteret, kemisk bøjlesystem. Neglen påføres en masse, som UV-hærdes, så neglen kan fastholde sin form og derved korrigeres. Prisen er pr. stk.
 

Delbehandlinger efter aftale: Fra 125 kr.

Det kan fx være enkelte ligtorne, fodvortebehandling, justering af bøjle, lokal beskæring eller lignende.

Luksusbehandling: 200 kr.
OBS: Kun som tillæg til fodbehandling

Peeling: I forbindelse med fodbadet behandles fødderne med en creme til kemisk opløsning/slibning, som opløser dele af huden og stimulerer huden til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i læderhuden.

Paraffinbad: Gør huden blød og smidig. Efter fodbehandlingen dyppes fødderne i opvarmet, mineralsk olie til dybdegående og ekstra plejende behandling af ru og tør hud. Fødderne pakkes ind og hviler. Kan mildne symptomer fra eksemer, gigt og psoriasis og stimulere blodcirkulationen.

Ekstra massage på fødder og underben.
 

Paraffinbad - kun hænder: 200 kr.

Gør huden blød og smidig. Afvask og dyp i opvarmet, mineralsk olie til dybdegående og ekstra plejende behandling af ru og tør hud. Hænderne pakkes ind og hviler. Kan mildne symptomer fra eksemer, gigt og psoriasis og stimulere blodcirkulationen.
 

Lakering af negle - tillæg til fodbehandling: 100 kr.

Kun almindelig lak, som du selv medbringer.

Afrensning af neglelak: 50 kr. - så husk derfor gerne at rense neglelak af inden fodbehandling.

Tilskud til fodbehandling:

Alle kan bruge det kommunale helbredstillæg, hvis de er berettiget til det. Ansøg her: https://www.borger.dk/pension-og-efterloen/tillaeg-til-folke--og-foertidspension/HelbredstillaegDer kan ikke opnås tilskud fra Danmark, ligesom du heller ikke kan få tilskud til specifikke lidelser som fx diabetes eller leddegigt.

Afbud:

Så snart du ved, at du ikke kan komme som aftalt, bedes du give besked.